Cabluri HDMI

45,00 Lei

  Cablul HDMI 2.0 de înaltă viteză, de 1,8m 4K pentru HDTV - culoare gold rose. Acest ..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

105,00 Lei

Adaptor convertor Baseus din HD4K in VGA HD (Micro USB + 3,5mm Audio), 1080p, negru -Port audio 3..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

250,00 Lei

Cu adaptorul pentru display wireless Baseus Meteorite Shimmer transformați micul ecran într-unul mar..

(3 review-uri)

5.00 (3 review-uri)

110,00 Lei

  Spigen este un cablu functional conceput pentru conectarea a doua dispozitive cu porturi U..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

175,00 Lei

Cablu 8K HDMI 2.1 Suporta până la 48 Gbps , acceptă HDCP2.2 atunci când utilizați sursa vid..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

120,00 Lei

Cablu adaptor HOCO Lightning la HDMI pentru redare video, audio și jocuri cu conector de alimentar..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

42,00 Lei

Set Cablu HDMI + Mini +Micro Acest set se poate volosi cu usurinta la aparate precum , PC..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

67,00 Lei

Cablu HDMI de inalta definitie, plug and play si suport si hot plug Suporta efecte vizuale HD ..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

90,00 Lei

Cablu BASEUS HDMI 2.0 4KHDMI Cablu adaptor TATA la 4KHDMI TATA     Transmis..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

120,00 Lei

8K 48Gbps Transfer de date de mare viteză Susține cu adevărat HD Dolby 7.1 și DTS-HD Master Au..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

65,00 Lei

Cablu HDMI 4K HD, baseus, HDMI Tata la 4K HD cablu adaptor Tata Cablu de conversie HD cu același e..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

55,00 Lei

Cablu Video HDMI la VGA / 1,5m   Cablu alimentare transfer video cu mufe HDMI - VGA HD 15..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

90,00 Lei

De la ecran mic la unul mai mare: conectați-vă la proiect în doar câțiva pași. Mic în mare în câteva..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

65,00 Lei

Cablul de extensie USB 3.0 oferă o modalitate ușoară și ieftină de a vă extinde conexiunea USB la co..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

Cablu HDMI - Sporeste Timpul De Lucru Cu Cabluri De Calitate

   Cablu HDMI - pentru o imagine digitală perfectă și o calitate bună a sunetului. Cu toate acestea, există diferite versiuni cu diferite domenii de funcționare și diverse cabluri. Acest lucru va duce adesea la confuzie - acest ghid oferit de TozMobile.ro dezvăluie rețeaua încurcată a unui cablu HDMI. HDMI înseamnă High Definition Multimedia Interface. Este o interfață pentru dispozitive electronice prin care semnalele video și audio pot fi transmise digital, aproape fără pierderi de calitate.
  Dispozitivele externe precum receptoare, playere, decodificatoare, playere media, console de jocuri sau notebook-uri sunt, de asemenea, conectate la televizor printr-un cablu HDMI. Dispozitivele periferice, evident, trebuie să aibă și o priză HDMI. Prima versiune a cablu HDMI, specificația HDMI 1.0, a fost lansată în decembrie 2002. De atunci s-au întâmplat multe — au fost publicate specificații HDMI îmbunătățite, oferind caracteristici suplimentare. Protecția la copiere HDCP este integrată în toate versiunile de cablu HDMI.

  Un total de 11 versiuni de HDMI au fost dezvoltate de când HDMI a fost introdus pentru prima dată. Din motive de claritate, ne-am concentrat asupra celor relevante. Emisiunile TV și videoclipurile în full HD pot fi transmise prin orice versiune de cablu HDMI. Versiunea HDMI 1.4, disponibilă din mai 2009, permite, de asemenea, transmiterea materialului de imagine 3D și 4K HDMI (succesorul HD cu 3840 x 2160 pixeli).
  Cu toate acestea, versiunea HDMI 2.0, sau chiar versiunea mai nouă 2.0a, este esențială pentru rezoluția 3D și 4K la 50 sau 60 Herți. HDMI 2.0a acceptă și transmisia conținutului HDR. HDR înseamnă High Dynamic Range și se referă la înregistrări foto digitale cu contrast ridicat, care sunt astfel capabile să prezinte diferențe uriașe de luminozitate. Următoarele se aplică atunci când conectați două dispozitive prin HDMI: Dacă aveți versiuni diferite de HDMI, le puteți conecta între ele printr-un cablu HDMI.

Când achiziționați un cablu HDMI, asigurați-vă că acesta este potrivit

   Cablu HDMI are performanțe mai bune decât altele. Este semnalul HD cel mai frecvent utilizat pentru transferul atât de video de înaltă definiție, cât și de audio printr-un singur cablu. HDMI este folosit atât în sectorul AV comercial și este cel mai folosit cablu în case care conectează dispozitive precum TV digital, DVD player, BluRay player, Xbox, Playstation și AppleTV cu televizorul. Există o multitudine de standarde de cablu adaptor, calități de cablu și bugete de cablu HDMI pe piață care pretind că transmit cea mai bună calitate.
  Cu toate acestea, deoarece HDMI este pur și simplu un semnal digital (zerouri și unu!) - nu este o carcasă a semnalului - și, prin urmare, cablul - pur și simplu funcționează, sau nu? Toate dispozitivele HDMI sunt compatibile cu toate celelalte dispozitive și orice cablu HDMI, indiferent de versiunea fiecărui dispozitiv sau a nivelului de certificare a cablurilor.

  Când conectați două dispozitive HDMI care au versiuni diferite, capacitățile și caracteristicile disponibile sunt determinate de cea mai mică dintre cele două versiuni. În zilele noastre chiar nu este așa simplu; rezoluții crescute - UHD, 4k, 8k - necesită capacități semnificativ mai mari de lățime de bandă - acum până la 18 Gbps - și, prin urmare, standardele de cablu HDMI „de mare viteză”, cunoscute sub numele de Programul de certificare a cablurilor HDMI Premium, pot fi necesare pentru a obține o transmisie neîntreruptă a semnalului AV de înaltă calitate.
  Un cablu adaptor, un cablu HDMI nu afectează calitatea imaginii. Un cablu adaptor, un cablu HDMI transmite date într-un format digital, ceea ce înseamnă că distorsiunea cauzată de interferența electromagnetică poate fi corectată de dispozitivul receptor, iar imaginea finală este întotdeauna identică cu ceea ce a fost trimis inițial de dispozitivul sursă.

Alege un cablu adaptor 4k HDMI de la TozMobile.ro!

   Cablu adaptor 4k HDMI este un conceput pentru a se potrivi cu formatul ecranelor de cinema standard. Televizorul UHD este frecvent menționat în aceeași suflare cu același format de tehnologie. Cu toate acestea, există o diferență în faptul că UHD are un raport de aspect de 16:9 (3840 x 2160 pixeli), care este puțin mai îngust pentru a se potrivi cu formatul standard al televizoarelor, ecranelor și ecranelor moderne.
  Odată cu creșterea rezoluției, vine o creștere a cerințelor de transmisie a lățimii de bandă și, prin urmare, nevoia de a asigura standardul de cablu HDMI potrivit pentru a satisface acele nevoi de transmisie. Certificat sau nu, un cablu adaptor HDMI funcționează în mod egal în transmiterea audio și video la înaltă definiție. În plus, funcțiile avansate pe care unii producători le promovează depind în primul rând de capacitățile echipamentului la fiecare capăt al cablului.

  Un 4K HDMI nu îmbunătățește calitatea audio și video mai bine decât celelalte compatibile non-4k. Atâta timp cât cablul poate găzdui lățimea de bandă necesară pentru a afișa conținut 4k, ești gata. Un cablu adaptor HDMI transmite doar semnale. Nu face calitatea audio și video mai bună decât capacitățile televizorului dvs. sau ale altor dispozitive.
  Atunci când alegeți un cablu HDMI sau un 4K HDMI, totul se rezumă la cât de multă lățime de bandă necesită echipamentul dvs. pentru rezoluția pe care trebuie să o trimiteți și cât de lung aveți nevoie să fie cablul. Recomandarea specialiștilor de la TozMobile.ro este să vă acordați timp pentru a cerceta de câtă lățime de bandă este capabil echipamentul dvs. și să obțineți un cablu care să se potrivească. Trăim într-o lume de înaltă definiție, iar obținerea celei mai bune imagini înseamnă utilizarea celei mai bune echipamente.

cablu HDMI
4k HDMI
cablu adaptor
Comanda telefonica

Web Design By ITeXclusiv.ro