Incarcatoare auto

51,99 Lei

Kit DUDAO pentru incarcare  cu 2 porturi USB de 2.4A + cablu Lightning, Tip C si cablu micro US..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

68,00 Lei

Baseus Incarcator Auto Energy Column MP3 Wireless Charger permite incarcarea simultana a doua dispoz..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

50,00 Lei

Monitorizare inteligenta in timp real a tensiunii; Control inteligent pentru incarcare; Pot..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

178,00 Lei

Caracteristici: Detectie în infrarosu, prindere automata, functionare cu o singură mana IncA..

(1 review-uri)

5.00 (1 review-uri)

81,00 Lei

Incarcatorul auto cu 2 portuti USB si casca Bluetooth Hoco, va permite incarcarea a doua dispozitive..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

89,00 Lei

Incarcatorul Auto Cu Casca Bluetooth Dudao R10 Car Kit Wireless Headset Dual USB 3.4A, ne permite in..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

58,00 Lei

REMAX Finchy este un incarcator auto universal cu port USB si 2 conectori: microUSB si Lightning. ..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

198,00 Lei

Incarcatorul auto Wireless Xiaomi Car Charger 20W iti usureaza cu adevarat viata! Latimea sa s..

(1 review-uri)

5.00 (1 review-uri)

57,00 Lei

Incarcator masina BASEUS cu 2 porturi USB 5V 3.1A.   Are o dimensiune redusa, este uso..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

145,00 Lei

Incarcator masina cu 3 porturi USB, Transmiter FM Specificatii: Model produs: V8 Material: ..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

135,00 Lei

Incarcator QI Wireless  pentru iPhone x 8, Samsung, pentru masina, cu pad din silicon Compat..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

85,00 Lei

Incarcator Qi wireless cu rotatie  360 pentru masina Compatibil cu: LG Nexus 4/5/6, HTC 820 ..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

151,00 Lei

Incarcator UGREEN USB x 2, cu incarcare rapida 3.0, transmitere FM si Bluetooth Suporta incarc..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

65,00 Lei

Incarcatorul auto universal Baseus este o alegere uimitoare pentru fiecare șofer nerăbdător care n..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

85,00 Lei

Incarcator Wirelessde masina universal,   cu prindere clips pentru ventilatia masinii saude tab..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

Incarcator Wireless masina NILLKIN 2 in 1 Incarcator + suport magnetic pentru telefonul  mobil

135,00 Lei

Incarcator Wireless masina NILLKIN 2 in 1 Incarcator + suport magnetic pentru telefonul  mobil ..

(0 review-uri)

0.00 (0 review-uri)

Cauti incarcator auto wireless pt. telefon ? Mergi mult cu masina?

  Tehnologia ne face să ne simțim mai în siguranță, atât în viața personală cât și cea profesională. Tehnologia deservește o varietate de scopuri și are diferite roluri pentru fiecare dintre noi. În lumea de astăzi tehnologia și device-urile pot fi regăsite în toate domeniile, de la magazinul alimentar din colt pana la cele mai mari și complexe industrii.
  Pe măsură ce tehnologia s-a dezvoltat de-a lungul anilor, oamenii se bazează din ce in ce mai mult pe beneficiile pe care ni le aduce. Atunci când conduci mașina ai nevoie de toate deviceurile, pentru ca experiența de condus să fie cât mai ușoară. Ai nevoie de sistem de navigare, fie cel care este existent pe mașină, fie cel de pe telefon. Dacă telefonul nu este cuplat la un incarcator în mașină poți rămâne destul de repede fără baterie. Așa că un incarcator wireless este foarte indicat pentru siguranță la volan.

  Tehnologia face ca lumea să funcționeze mai eficient și ne ușurează sarcinile și atribuțiile zilnice. În timp ce unii sunt reticenți să îmbrățișeze noile progrese tehnologice, majoritatea dintre noi avem cel puțin un dispozitiv tehnologic în casa noastră. Smartphone-ul, computerul de acasă sau de la serviciu, mașina sau televizorul sunt probabil unele din cele mai folosite tehnologii pe care majoritatea oamenilor le dețin. Nu se discută că tehnologia a devenit integrală în viața noastră de zi cu zi.
  Tehnologia este nelipsită din sistemul educațional, în fiecare școală și bibliotecă regăsindu-se computere la dispoziția elevilor și a profesorilor. Fie că vorbim de viața personală sau de cea profesională, tehnologia a dezvoltat semnificativ comunicarea.

La drum nu rămâi fără baterie la telefon folosind incarcator auto wireless de la Tozmobile.ro

  Cu aplicații precum Skype, WhatsApp și alte aplicații de comunicare, puteți îmbunătăți cu ușurință comunicarea cu clienții sau cei dragi. Să luam exemplul cel mai bun - telefoanele ne ajută să luam legătura cu cei dragi care sunt plecați in vacanță sau locuiesc în zone îndepărtate.
  Tozmobile vine în ajutorul tău cu incarcator auto wireless pentru a se asigura că telefonul tău nu rămâne niciodată fără baterie la un drum lung cu mașina. Un incarcator auto wireless se montează cu ușurință pe aerisirea mașinii. incarcatorul detectează repede telefonul mobil, deoarece are un senzor integrat, iar dispozitivul de fixare.
  Este foarte ușor de utilizat, fără să fie nevoie de timp pierdut pentru reglare. Datorită clemei automate, suportul este întotdeauna pregătit de susținerea telefonului mobil. De asemenea, pentru că știm cât de mult ții la telefonul tău, acest incarcator este proiectat cu protecție îmbunătățită cu capac de silicon.

Orice incarcator telefon wireless, va alimenta rapid orice device

  Uită de micile zgârieturi produse în încercarea de a ține telefonul mai strâns în suportul său. Cea mai nouă versiune de incarcator auto wireless pe care o poți găsi pe Tozmobile.ro are bobina de încărcare mai mare pentru a încărca telefonul într-un timp mai scurt! incarcatorul este proiectat să fie compatibil cu 98% din aerisirile mașinilor ca tu să îl ai mai la îndemână când ai nevoie de el.
  Înainte să cumperi un incarcator auto wireless, asigură-te că deviceul tău se poate încărca astfel. Trebuie să fie compatibil cu telefonul, el fiind funcțional modelele de ultimă generație precum iPhone 8, Samsung Galaxy S10. Cu toții am auzit diverse afirmații despre modul de încărcare al telefoanelor noastre. Poate cele mai des întâlnite sunt cele care se referă la faptul că un telefon care este pus în modul avion sau este chiar închise se va încărca mult mai repede.

Dar s-a demonstrat că este un mit, deoarece a apărut acest incarcator auto wireless cu încărcare rapidă, astfel că numai trebuie să vă faceți grijă că rămâneți fără baterie la telefon când sunteți la volan. Atunci când vezi un film SF sau îți imaginezi o lume din viitor, singurele lucruri pe care le consideri nelalocul lor sunt firele și cablurile.
  Niciodată nu o sa îl vezi pe protagonist că se chinuie să își încarce telefonul cu un cablu. Toate aparatele sunt încărcate ca prin magie. Din păcate încă nu am ajuns la nivelul acela, dar tehnologia wireless se dezvolta pe zi ce trece și deja ne putem bucura de incarcator telefon wireless. Chiar dacă încă are nevoie să fie cuplat la o priză, incarcator telefon wireless te scapă de stresul de a îți reaminti să îți cuplezi telefonul cu un cablu în fiecare seară.

De ce telefonul tău nu se încarcă destul de rapid?

  Probabil te-i lovit de această problemă destul de des cu telefonul tău. Este simplu, de cele mai multe ori, folosești un incarcator nepotrivit. Dacă te uiți la incarcatorul tău, vei vedea că apare o numerotare cu V și A, acestea sunt Volți și Amperi.
  Acest lucru este foarte important de știut în ceea ce privește încărcătoarele rapide, deoarece pentru ca acest lucru să se întâmple, ar trebui să evitați utilizarea unui incarcator cu mai puțini amperi. Rețineți - cu cât mai mulți amperi are un incarcator, cu atât este mai mare viteza de încărcare. Dar asta nu înseamnă că neglijezi tensiunile, deoarece media acceptabilă este de 5 V, dacă vezi că numerotarea este mai mare, poate fi contraproductivă pentru procesul de încărcare rapidă a telefonului. Un alt motiv este faptul ca telefonul este cuplat la PC in loc sa fie cuplat la o priza in perete.

  Acest lucru se datorează faptului că un computer abia poate transfera un curent de 0,5A și asta se traduce prin a avea mai puțini amperi, astfel încât va dura timpul pentru încărcarea bateriei. Totuși, acest lucru nu se va întâmpla dacă conectăm bateria la o priză de perete, deoarece nu are un număr limitat de amperi, putând astfel transfera curentul maxim posibil.
  Ce trebuie sa faci ca telefonul tău sa se încarce mai rapid? Eliminați aplicațiile instalate recent și ștergeți memoria RAM. Dacă observați că telefonul mobil necesită prea mult timp pentru a se încărca, vedeți dacă există vreo aplicație deschisă sau care funcționează fără să vă dați seama, deoarece ar putea consuma mai multă baterie decât primește de la incarcator și de aceea durează de două ori mai mult până la completarea procesul de încărcare. Pentru a elimina orice posibilitate, ar fi indicat să ștergeți memoria RAM a telefonului.

Cum funcționează încărcarea telefonului cu un incarcator auto wireless pentru mașină?

  Pentru a simplifica procesul, încărcarea wireless folosește o stație de bază sau un pad de încărcare pentru a transmite energia folosind unde electromagnetice. Aceste unde sunt apoi preluate de o bobină receptor încorporată în partea din spate a telefonului care transformă undele în electricitate. Acesta este apoi utilizat pentru încărcarea smartphone-ului. Bucurați-vă de comoditatea încărcării wireless Chip integrat inteligent incorporat cu reacție rapidă și sensibilp.
  Începe automat modul de încărcare rapidă fără fir atunci când identifică dispozitivul, care acceptă încărcarea rapidă. Ieșire tensiune și curent adecvate. Se oprește atunci când este complet încărcat. Sigur și stabil. Suport modul de încărcare rapidă de 9 V de mare viteză, crește 40% din viteza de încărcare. De câte ori nu s-a întâmplat să ai nevoie de indicații rutiere, de o carte în format electronic pe care să o citești în metrou sau de o cameră care să surprindă cele mai uluitoare peisaje montane?

  Ține-ți telefonul mereu în formă cu incarcator wireless mașină pentru a te putea bucura mai mult de momentele speciale. Printre avantajele încărcării wireless putem menționa următoarele. Cabluri mai puține - Cu tehnologia wireless, nu trebuie să transportați incarcatorul USB oriunde v-ați deplasa.
  Aveți nevoie doar de un cablu care este conectat la covorul de încărcare. Compatibilitate universală - Încărcarea Qi este standardul universal, așa că dacă aveți mai multe dispozitive wireless diferite, puteți utiliza aceeași placă de încărcare fără nici o problemă. Conexiuni mai sigure - Deoarece încărcarea are loc într-un mediu închis și fără cabluri, nu există coroziune, deoarece nu există nicio expunere la apă sau oxigen. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că există un risc mai mic de defecțiuni electrice. Mai durabil - Fără a fi necesar să conectați sau să deconectați în mod regulat, nu există niciun fel de uzură în prizele smartphone-ului.

  Dacă alternați încărcarea fără fir și cu cablurile, aceasta înseamnă, de asemenea, mai puțină uzură la cabluri. Fără supraîncălzire - Când telefonul smartphone este complet încărcat, incarcatorul wireless se oprește automat. Aceasta înseamnă mai puțină energie, o încărcare mai sigură și bateria nu va avea de suferit.
  Rețineți că nu oice incarcator auto wireless sunt la fel, deși designul și volții sunt asemănătoare la cele mai multe încărcătoare, amperii sunt cei care contează cel mai mult și tind să varieze. Este important să ai un incarcator puternic pentru ca telefonul tău va lua doar atât curent cat poate duce. Echipa Tozmobile.ro și-a propus să vă ofere huse, baterii externe, hands free-uri Bluetooth și incarcatoare telefon wireless pentru orice model de dispozitiv inteligent. Descoperiți întreaga oferta pe tozmobile.ro Accesoriile Tozmobile pot fi la fel de bine făcute cadou, mai ales un incarcator wireless pentru mașină, fiind potrivit adaptat pentru majoritatea dispozitivelor.

incarcator auto wireless
incarcator telefon wireless
incarcator
incarcator wireless
Comanda telefonica

Web Design By ITeXclusiv.ro