Politică de confidențialitate

tozmobile.ro

Datele solicitate

Conform cerinţelor Regulamentului General pentru Protecţia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, TOOZ GLOBAL CONSULT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi. TOOZ GLOBAL CONSULT SRL este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteţi.

De ce avem nevoie de date?
Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii şi furnizarea produselor şi serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor şi serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a vă oferi acces la funcţionalităţile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului;
  • Pentru analiza şi îmbunătăţirea site-ului, a ofertei comerciale şi a publicităţii pe care o desfăşuram;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoţii;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a vă transmite oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea TOOZ GLOBAL CONSULT SRL, în cazul în care v-aţi exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele?
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societăţii. Găzduirea şi stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României. Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam în relaţii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidenţialitate din partea acestora şi numai în scopurile menţionate în acest document. Informaţiile solicitate în cazul platilor online intra sub incidenţa condiţiilor de utilizare a procesatorilor de plăţi, iar TOOZ GLOBAL CONSULT SRL nu va solicita şi nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră. Vom dezvălui informaţii dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informaţiile dvs. pentru a ne conforma obligaţiei legale de a răspunde la cererile legale ale autorităţilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credinţă, că avem obligaţia de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstram datele?
Vom stoca informaţiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerinţă legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către TOOZ GLOBAL CONSULT SRL prin email la adresa contact@tozmobile.ro sau utilizând opţiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteţi solicita anularea contului de utilizator şi ştergerea sau anonimizarea datelor. Orice date cu caracter personal pe care le deţinem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunţaţi că nu mai doriţi să primiţi aceste informări.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
În cazul în care consideraţi ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deţinem sunt incorecte sau incomplete, aveţi posibilitatea să solicitaţi consultarea, rectificarea sau ştergerea acestor informaţii. Ne puteţi contacta în acest sens prin email la adresa contact@tozmobile.ro. În cazul în care doriţi să reclamaţi modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactaţi pe email la adresa contact@tozmobile.ro. Vom analiza reclamaţia dvs. şi vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.